ΕΣΔΔ-ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Εγγραφείτε τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 

NEO TMHMA 28/11/2022

ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ 5/12/2022

Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις;
Το πρώτο στάδιο του τελευταίου διαγωνισμού (29ος διαγωνισμός) διενεργήθηκε τον Ιούλιο του 2022 και το δεύτερο στάδιο Οκτώβριο του 2022. Τώρα ξεκινάμε προετοιμασία για τον 30ο διαγωνισμό.

Τι προσόντα πρέπει να έχω για να συμμετέχω στον διαγωνισμό;
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν ελληνική ιθαγένεια ή είναι πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εφόσον έχουν πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.), συμπεριλαμβανομένων των πρώην Τ.Ε.Ι./ Α.Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής. Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός, όπως σε άλλους διαγωνισμούς και αυτό είναι από τα πιο θετικά στοιχεία του διαγωνισμού.
Επίσης χρειάζεται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Αναγκαίο είναι να διαβάσετε την προκήρυξη του κάθε διαγωνισμού όπου αναφέρονται με λεπτομέρεια οι προϋποθέσεις συμμετοχής.

Σε ποια μαθήματα εξεταζόμαστε;
Ο διαγωνισμός διενεργείται σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι εξετάζονται στα ακόλουθα μαθήματα:
α)Οργάνωση και λειτουργία του κράτους (ουσιαστικά είναι νομικά μαθήματα συνταγματικό δίκαιο, ευρωπαϊκό δίκαιο, πολιτική επιστήμη)
β)Μικροοικονομική – Μακροοικονομική και Δημόσια Οικονομική (είναι οικονομικά μαθήματα)
γ)Γνώσεις και Δεξιότητες (είναι πιο βατό πεδίο εξέτασης, όπου ζητούν ευρύτερες γνώσεις)
Στο δεύτερο στάδιο συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του πρώτου σταδίου και εξετάζονται στα αντικείμενα:
α) Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση
β) Φάκελος Επίκαιρου Θέματος
γ) Ξένη Γλώσσα

Δεν έχω ιδέα από οικονομικά και νομικά μαθήματα. H σχολή μου δεν είχε τέτοια μαθήματα. Πώς θα τα καταφέρω; Πρέπει να διαβάσω και συγγράμματα, ή αρκούν οι σημειώσεις;
Ούτε οι άλλοι είχαν ιδέα, αλλά τα κατάφεραν. Μαθητές μας χωρίς προηγούμενη γνώση των μαθημάτων πέρασαν με επιτυχία στις εξετάσεις. Σίγουρα απαιτείται μελέτη συγγραμμάτων με τη δική μας καθοδήγηση και όχι μόνο σημειώσεων. Για αυτό και η προετοιμασία στο Organotiko κέντρο εκπαίδευσης αρχίζει από το μηδέν καλύπτονται όλες οι έννοιες και η ύλη και για αυτό διαρκεί αρκετούς μήνες. Χρειάζεται μεθοδικότητα και σύστημα διαβάσματος. Όσοι πέτυχαν δεν ήταν εξυπνότεροι από εσένα, απλά προσπάθησαν και προετοιμάστηκαν καλύτερα. Και εσύ μπορείς να τα καταφέρεις αν μας εμπιστευτείς.

Πώς θα γίνει η προετοιμασία μου από το φροντιστήριο σας;
Το φροντιστήριο παρέχει δια ζώσης και διαδικτυακές παρακολουθήσεις των μαθημάτων από έμπειρους καθηγητές. Επίσης, παρέχουμε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις, ασκήσεις, επαναληπτικά τεστ σε κάθε μάθημα. Οι διδασκαλίες των μαθημάτων γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.
Το φροντιστήριο δεν λειτουργεί απρόσωπα και τυπικά απέναντι στους μαθητές. Λαμβάνουμε υπόψη τα δεδομένα του κάθε μαθητή, κατανοούμε ότι πολλοί έχουν εργασιακές υποχρεώσεις, διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο και για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές μας. Στο κέντρο μας ο εκπαιδευόμενος δεν είναι μόνος του, είμαστε δίπλα του στην εκπαιδευτική και γνωσιακή  προσπάθειά του.

Πόσο  πρέπει να ασχοληθώ για να έχω επιτυχία στις εξετάσεις;

Θα πρέπει να κάνετε μία σοβαρή προσπάθεια και για αρκετό καιρό. Να το δείτε σαν επένδυση χρόνου, μελέτης , γνώσεων, ενέργειας για το μέλλον σας. Εως τώρα έχετε ήδη καταφέρει πολλά πράγματα με επιτυχία. Με τη δική μας εκπαιδευτική στήριξη, με μια σοβαρή προετοιμασία και με διάβασμα από πλευράς σας θα έχετε αποτέλεσμα. Καλό είναι να ξεκινήσετε το  διάβασμα νωρίς. Χρειάζεται διάβασμα και οργανωμένη προετοιμασία με απαραίτητη υποστήριξη από ένα  καλό και  ποιοτικό φροντιστήριο.

Μένω εκτός Αθηνών και εδώ δεν υπάρχουν φροντιστήρια εξειδικευμένα για τις εξετάσεις αυτές. Πως μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα σας;

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι διαδικτυακό έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετακινηθεί ο εκπαιδευόμενος για να παρακολουθήσει τα μαθήματα και να μην χάνει χρόνο.

Θέλω να δώσω στις εξετάσεις αλλά εργάζομαι παράλληλα. Θα μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα; Τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται; Μπορώ να αγοράσω σημειώσεις;
Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες και σαββατοκύριακα  και γίνονται διαδικτυακά, αλλά δεν βιντεοσκοπούνται. Οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν εργασιακές, ή και οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για τις παραδόσεις και για το διάβασμά σας. Το φροντιστήριο δεν πωλεί σημειώσεις. Για να έχετε μια σωστή προετοιμασία είναι αναγκαία η αληθινή γνωστική διάδραση με έμπειρους διδάσκοντες, με ερωτήσεις μαθητών, με απαντήσεις από τους καθηγητές.

Οι καθηγητές σας είναι καλοί;

Οι καθηγητές του Organotikou κέντρου είναι κορυφαίοι πάνω στο επιστημονικό πεδίο που διδάσκουν. Ολοι έχουν διδακτορικούς (όχι απλά μεταπτυχιακούς τίτλους) τίτλους σπουδών τις περισσότερες φορές από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, με μελέτες έρευνα πάνω στο γνωστικό αντικείμενο και μακροχρόνια εκπαιδευτική εμπειρία. Μπορείτε να έχετε και συναντηση μαζί μας ώστε να σχηματίσετε και ίδια αποψη και να δείτε τα βιογραφικά τους. Η πιο πρόσφατη συνάντηση διεξήχθη 10/10/2022 και θα ακολουθήσουν και επόμενες.

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις εξετάσεις και το διαγωνισμό. Πώς μπορώ να κάνω κάποιες ερωτήσεις;

Σε τακτά διαστήματα οργανώνουμε διαδικτυακές συναντήσεις ενημέρωσης και γνωριμίας με το επιστημονικό προσωπικό του φροντιστηρίου και τη διεύθυνση. Μπορείτε να στείλετε Mail στο korsanou@yahoo.gr για να διατυπώσετε τις απορίες σας και να ζητήσετε πληροφορίες.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το φροντιστήριο;
Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής δηλώνοντας το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Επίσης μπορείτε να στείλετε mail στο korsanou@yahoo.gr

Ενημερωθείτε και για τη δυνατότητα διεξαγωγής πρώτης συνάντησης με τους διδάσκοντες και παρακολούθησης του πρώτου μαθήματος  δωρεάν.

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους : Δευτέρα 18:30-22:00

Μικροοικονομική Μακροοικονομική και Δημόσια Οικονομική: Τετάρτη 18:30- 22:00

Γνώσεις και Δεξιότητες: Η έναρξη του μαθήματος θα ανακοινωθεί στην πορεία

Θα δημιουργηθούν και τμήματα Σαββατοκύριακου

ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μάθημα Κόστος
Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους 800€
Μικροοικονομική Μακροοικονομική και Δημόσια Οικονομική 800€
Γνώσεις και Δεξιότητες 400€
Σύνολο 2000€
ME THN ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

1500€

 Καταβλητέο σε τρεις δόσεις. 

2ο στάδιο

Μάθημα Κόστος
Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση 400€
Φάκελος Επίκαιρου Θέματος 310€
Ξένη Γλώσσα 310€
Σύνολο 1020€
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΝ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

850€

Τρόπος Διδασκαλίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Πλατφόρμα Zoom

Διάρκεια Προετοιμασίας: 5 μήνες

Διαβάστε Σχόλια Σπουδαστών μας.

 

Εγγραφείτε τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας.

Scroll to Top