Κατατακτήριες Εξετάσεις για τη Νομική Σχολή Αθηνών 2021-2022

Εγγραφείτε τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας.

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου Κυριακή 09:00- 11:30
Συνταγματικό Δίκαιο  Δευτέρα  20:00 – 22:30
Ποινικό Δίκαιο Τετάρτη 19:00- 21:30

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ZOOM ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ  (με την εγγραφή σας θα σας σταλεί link για την είσοδο στο μάθημα)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

   Πότε γίνονται οι κατατακτήριες εξετάσεις της Νομικής Αθηνών;

Οι εξετάσεις διεξάγονται την τρίτη εβδομάδα συνήθως του Δεκεμβρίου

Το ταχύρρυθμο τμήμα σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όσους αποφάσισαν τελευταία στιγμή να δώσουν εξετάσεις , γνωρίζοντας όμως  ότι θα πρέπει να διαβάσουν πολύ, αλλά και όσους διαβάζουν μόνοι τους , αλλά και σε όσους έχουν ξαναδώσει εξετάσεις και χρειάζονται γρήγορη επανεξέταση και επανάληψη  της ύλης .

  Σε ποια μαθήματα εξεταζόμαστε;

Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου, Γενικό Ποινικό Δίκαιο και Συνταγματικό Δίκαιο.

   Είναι δύσκολες εξετάσεις; Ποια συγγράμματα πρέπει να διαβάσω;

Δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι εύκολες εξετάσεις. Υπάρχει ανταγωνισμός. Όμως με τη σωστή προετοιμασία θα τα καταφέρετε.   Αρκεί να σκεφτείτε πόσα δύσκολα πράγματα έχετε καταφέρει έως τώρα. Για τα συγγράμματα μπορείτε να ακούσετε το podcast παραπάνω.   

    Πόσο πρέπει να διαβάζω για να περάσω; Είναι νέα επιστήμη για εμένα. Πώς πρέπει να διαβάσω;

Θα πρέπει να διαβάζετε καθημερινά. Δεν μετρά μόνο  η ποσότητα του χρόνου, αλλά η ποιότητα της γνωστικής διαδικασίας. Δηλαδή σωστές σημειώσεις, σωστά συγγράμματα, συγκέντρωση στο διάβασμα, κατανόηση εννοιών, όχι απλή απομνημόνευση ορισμών, νομική σκέψη, νομικός λόγος. Σας παρέχουμε σημειώσεις, γίνονται επαναλήψεις και επίλυση πρακτικών θεμάτων.

     Το φροντιστήριο σας έχει επιτυχίες;

Η πλειοψηφία των μαθητών μας πετυχαίνουν το στόχο τους, εφ όσον όμως παρακολουθούν τα μαθήματα και κάνουν και προσπάθεια με διάβασμα στο σπίτι, με προσωπική μελέτη.

      Είναι ενδιαφέρουσα σχολή η Νoμική;

Είναι μια σχολή υψηλού κύρους, από τις πλέον επιθυμητές από τους περισσότερους φοιτητές. Το κυριότερο είναι ότι είναι συνδεδεμένη με συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως δικηγόρου, συμβολαιογράφου, δικαστή, δικαστικού επιμελητή, ενώ δίνει εξοικείωση με μαθήματα και έννοιες που ζητούνται και σε γραπτούς διαγωνισμούς για πρόσληψη στο Δημόσιο.

      Οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι καλοί;

Οι συνεργαζόμενοι διδάσκοντες είναι όλοι απόφοιτοι Νομικής Αθηνών, γνωρίζουν τη Σχολή και τις απαιτήσεις των καθηγητών.  Ασκούν δικηγορία και έχουν άμεση γνώση του αντικειμένου, ενώ έχουν εμπειρία στη διδασκαλία. Επιπλέον είναι  άτομα  με όρεξη και διάθεση για δουλειά. Το φροντιστήριο μας επενδύει και στοχεύει  στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαιδευτικής υπηρεσίας , στην καλή σχέση με τους μαθητές μας, στο σεβασμό στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες και δεν λειτουργεί σαν απρόσωπη επιχείρηση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

       Πώς θα έρθω σε επικοινωνία μαζί σας; Προλαβαίνω να εγγραφώ;

Καλό είναι να μην αναβάλλετε την εγγραφή σας, αν φυσικά είστε αποφασισμένοι να συμμετέχετε στις εξετάσεις. Τα τμήματα κλείνουν διότι θέλουμε να είναι ολιγομελή.  Θα στείλετε μήνυμα ενδιαφέροντος στο mail της διευθύντριας του φροντιστηρίου  korsanou@yahoo.gr    

Άτομα ΑΜΕΑ έχουν έκπτωση στα δίδακτρα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Νομικής Σχολής εδώ.

 

Εγγραφείτε τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας.

Scroll to Top