Γενικό Ποινικό

Εγγραφείτε τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ  ΠΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΝΑΡΞΗ 27/11/2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.00-11.00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ  

Το Organotiko Κέντρο Εκπαίδευσης ξεκινά τμήμα εκπαίδευσης προπτυχιακών μαθημάτων  στο γνωστικό αντικείμενο του  ποινικού  δικαίου για την εξεταστική του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δίωρο μάθημα μια φορά την εβδομάδα με αύξηση των μαθημάτων όσο πλησιάζουν οι εξετάσεις.

Θα διδαχθεί η ύλη των εφαρμογών ποινικού δικαίου, αλλά και τα μαθήματα γενικού ποινικού και ειδικού ποινικού δικαίου και ποινικής δικονομίας.

Οι καθηγητές του τμήματος είναι εξειδικευμένοι νομικοί  επιστήμονες στη διδασκαλία του ποινικού δικαίου, δικηγόροι, με μεταπτυχιακές σπουδές στο ποινικό δίκαιο και υποψήφιοι διδάκτορες ποινικού δικαίου και με εμπειρία στη διδασκαλία.

Στις εκπαιδευτικές διαλέξεις θα γίνεται παράδοση της ύλης, επίλυση πρακτικών θεμάτων και ανάπτυξη θεμάτων που έχουν ήδη εξεταστεί στο παρελθόν σε εξετάσεις. Θα παρέχονται σημειώσεις στο τέλος κάθε μαθήματος για κάθε εκπαιδευτική ενότητα.

Η Νομική είναι σχολή δύσκολη μεν, αλλά με σωστή εκπαίδευση είναι εφικτό να περάσει ένας φοιτητής τα μαθήματα και με καλό βαθμό. Ξεκινήστε το διάβασμα όμως όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
ZOOM

Για εγγραφές συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής

Επίσης δηλώστε τη συμμετοχή  σας στο τμήμα με την ένδειξη “προπτυχιακό τμήμα ποινικού δικαίου” στο mail korsanou@yahoo.gr

Εγγραφείτε τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα για την εγγραφή σας.

Scroll to Top