Το Organotiko-Κέντρο Εκπαίδευσης είναι ένα κέντρο εκπαιδευτικών και νομικών εκπαιδευτικών  σεμιναρίων. Συγκεκριμένα στο κέντρο μας αναλαμβάνουμε την προετοιμασία υποψηφίων για διαγωνισμούς του Δημοσίου και αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για τον ετήσιο διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Το κέντρο μας παρέχει νομική εκπαίδευση και λειτουργεί επίσης ως Νομικό  Φροντιστηριο που προετοιμάζει μαθητές που επιθυμούν να εισαχθούν σε νομικές σχολές με κατατακτήριες εξετάσεις.
Παράλληλα υπάρχουν τμήματα υποστήριξης προπτυχιακών μαθημάτων νομικής. Το κέντρο μας δηλαδή αναλαμβάνει την προετοιμασία υποψηφίων σε όλους τους διαγωνισμούς που απαιτείται εξέταση σε νομικά μαθήματα.

Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται από έμπειρους καθηγητές, γνώστες του κάθε επιστημονικού αντικειμένου που αναλαμβάνουν, με μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές και καλή διάθεση για να μεταδώσουν τη γνώση στο μαθητή. Οργανώνουμε το διάβασμά σας, παρέχουμε τις πλέον αναλυτικές σημειώσεις δωρεάν, αφιερώνουμε χρόνο στον κάθε μαθητή για την επίλυση των αποριών του, γίνονται συνεχείς επαναλήψεις και προσομειώσεις ασκήσεων που ζητούνται στις εξετάσεις. Οι καθηγητές μας είναι όλοι έμπειροι, απόφοιτοι νομικών και οικονομικών σχολών με μεταπτυχιακές σπουδές , ή υποψήφιοι διδάκτορες νομικής. Παρέχονται αναλυτικές σημειώσεις.

Τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης ή και διαδικτυακά για όσους το επιθυμούν και για τους υποψήφιους εκτός Αθηνών.

Κατανοούμε και σεβόμαστε ότι ο κάθε μαθητής που προσέρχεται στο κέντρο έχει ένα και μόνο στόχο. ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ στις εξετάσεις. Για αυτό το στόχο θα δουλέψουμε μαζί με απόλυτη οργάνωση και μεθοδικότητα.

Η φιλοσοφία του κέντρου μας έχει ως επίκεντρο το μαθητή-άνθρωπο και στην πραγματικότητα είμαστε συνεργάτες της επιτυχίας του.

Είναι λογικό ότι οι εξετάσεις είναι δύσκολες και αποτελούν στρεσογόνα διαδικασία. Η πορεία της προετοιμασίας σας παρακολουθείται προσεκτικά και από τους καθηγητές και από την υπεύθυνη σπουδών.

Στην πορεία των μαθημάτων εκτός από τη διδασκαλία μπορείτε να έχετε ατομική επικοινωνία με την υπεύθυνη σπουδών για να συζητήσετε σημεία που σας δυσκολεύουν στο διάβασμα, ή για τον τρόπο διαβάσματός σας, ή θέματα που σας προβληματίζουν, ή σας προκαλούν άγχος στην προσπάθεια σας.

Scroll to Top