Ν.Ρ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό και πολύ καλά οργανωμένο για να κατανοήσει κάποιος την ύλη που έπρεπε να βγει σε συγκεκριμένο χρονικό
διάστημα. Οι σημειώσεις ήταν πλήρεις και εύστοχες, ειδικά στα νομικά. Συνεχής στήριξη του φροντιστηρίου όλο το διάστημα, με επίλυση αποριών, καλή επικοινωνία και επαναληπτικά μαθήματα πριν τις εξετάσεις. Εξαιρετική καθηγήτρια είναι η κα Αλεξάνδρα Μαυροειδάκου.

Α.Κ.

Η καθηγήτρια μας, κα. Αργυροπούλου ήταν άψογη και πάντα πρόθυμη να μας λύσει την οποιαδήποτε απορία. Οι σημειώσεις ήταν αρκετές και κάλυψαν όλη την ύλη!

Τ.Π.

Το Organotiko φροντιστήριο με άφησε πολύ ικανοποιημένη, το πρόγραμμα παρακολούθησης λειτουργούσε σε εντατικούς ρυθμούς και έθεσε τις κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές για ένα πιο οργανωμένο διάβασμα!!

(Τμήμα Κατατακτηρίων Νομικής Αθηνών)

Σοφία Α.

Παρακολούθησα το ταχύρρυθμο τμήμα για τις κατατακτήριες της Νομικής Αθήνας. Αν και το πρόγραμμά μου ήταν απαιτητικό λόγω εργασίας, το φροντιστήριο ανταποκρίθηκε αμέσως στις ανάγκες μου, κι έτσι μπόρεσα να παρακολουθήσω όλες τις παραδόσεις.
Οι διδάσκοντες με βοήθησαν να κατανοήσω κάθε σημείο της διδασκόμενης ύλης επιλύοντας τις απορίες μου, ενώ το υλικό των σημειώσεων που μας δόθηκε ήταν πλούσιο και ιδιαίτερα βοηθητικό για την οργάνωση της μελέτης μου.

Σωτηρία Μπέκα

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την πλήρη οργάνωση του φροντιστηρίου και θεωρώ ότι έχει καταρτισμένους καθηγητές με εμπειρία, όρεξη και γνώση.

Ε.Σ

Το Organotiko κέντρο εκπαίδευσης αποτελεί μια εξαιρετική και value for money επιλογή για τη σωστή προετοιμασία προς την επίτευξη του προσωπικού στόχου. Τα μαθήματα είναι οργανωμένα, σωστά δομημένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση. Η επικοινωνία με τους καθηγητές είναι άμεση, οι ίδιοι είναι εξαιρετικά μεταδοτικοί και υποστηρικτικοί με διάθεση να βοηθήσουν και να αφουγγραστούν όλους τους προβληματισμους και τις δυσκολίες μας .

Ευχαριστώ θερμά για όλη την υποστήριξη την κυρία Κορσάνου και τους καθηγητές, κυρία Ρουγγάλα και κύριο Μιχελόγγονα για όλο το χρόνο, τη διάθεση και όλη τη σωστή καθοδήγηση.

(Τμήμα Κατατακτηρίων Νομικής Αθηνών)

Δημοσθένης Διαμαντάκης

Στο Οργανωτικό φροντιστήριο, η επεξεργασία της ύλης γίνεται με υποδειγματικό τρόπο. Σε ολιγομελή τμήματα ή και ακόμα στα πλαίσια ατομικών μαθημάτων, οι εξαιρετικά καταρτισμένοι διδάσκοντες και διδάσκουσες, με μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα βοηθούν τον σπουδαστή στην κατανόηση και την εμπέδωση της θεωρίας και την εφαρμογή της σε πρακτικά νομικά ζητήματα.
Τα μαθήματα συνοδεύονται από αναλυτικές σημειώσεις και το κλίμα διδασκαλίας είναι κατάλληλο, ώστε να απαντάται κάθε ερώτημα που ανακύπτει.
Εν κατακλείδι, το Οργανωτικό φροντιστήριο παρέχει πολύτιμα εφόδια για την προετοιμασία του υποψηφίου, όχι μόνο για να επιτύχει τους άμεσους στόχους του, αλλά και για την μελλοντική επαγγελματική του εξέλιξη.

(Εξετάσεις Επάρκειας ΔΣΑ)

Σ.Α.

Το Οργανωτικό Φροντιστήριο είναι ακριβώς αυτό που υποδεικνύει και το όνομά του. Πλήρης οργάνωση, στοχευμένο υλικό μελέτης και ασκήσεις εμπέδωσης σε κάθε μάθημα. Ακόμη και σε συνθήκες πίεσης και περιορισμένου χρόνου ανταποκρίνεται άριστα, χωρίς να αλλοιώνει ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Είναι σίγουρο πως πρόκειται για έναν αναγκαίο συνοδοιπόρο στα δύσκολα μονοπάτια της νομικής επιστήμης. Το προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς!
(Εμπράγματο και Ενοχικό δίκαιο για Εξεταστική)

Τ.Π.

Το Οργανωτικό Φροντιστήριο μου άφησε πολύ καλή εντύπωση, η προετοιμασία ήταν εντατική με συνέπεια και επιμέλεια. Οι καθηγήτριες κ.Κορσάνου, κ.Εμμανουηλίδου και κ.Δημοπούλου ήταν εξαιρετικές χωρίς καμία υπερβολή με πολλή μεταδοτικότητα και καθοδηγητικές σε μεγάλο βαθμό.
Σας ευχαριστώ για όλα!!
(Τμήμα Κατατακτήριων Νομικής Σχολής)

Β.Μ.

Τα μαθήματα ήταν πολύ καλά οργανωμένα από άποψη ύλης και μας δινόταν πολύ υλικό για να διαβάζουμε
– Στη διάρκεια του μαθήματος γινόταν πάντα κατανοητό το περιεχόμενο γιατί μας εξηγούνταν αρχικά με απλά παραδείγματα και στη συνέχεια με πιο σύνθετα.
– Θεωρώ ότι τα μικρά τμήματα είναι μακράν αποδοτικότερα από τα μεγάλα, οπότε αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του φροντιστηριου και μας βοήθησε πολύ να προλάβουμε όλη την ύλη σε τόσο μικρό διάστημα.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
(Τμήμα Κατατακτήριων Νομικής Σχολής)

Σ.Φ.

Θεωρώ το οργανωτικό ως το καλύτερο κέντρο μελέτης για το διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ. Εξαιρετικοί καθηγητές μεταδοτικότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτό που πραγματικά μου άρεσε είναι η εξέταση στο τέλος του μαθήματος. Έτσι ποτέ δεν έχεις κενά και το διάβασμά σου γίνεται αποδοτικότερα.

Α.Σ.

Η αμεσότητα σας είναι καταπληκτική και ο τρόπος που κάνετε το μάθημα, που τονίζετε πράγματα, λέτε παραδείγματα εμένα προσωπικά με βοηθάει πάρα πολύ. Χωρίς υπερβολή έμεινα 100% ευχαριστημένη.

Ε.Π.

Το μάθημα της κυρίας Κορσάνου ήταν διαφωτιστικό και πραγματοποιήθηκε την κατάλληλη περίοδο για την καλύτερη οργάνωση του διαβάσματος.
Δόθηκαν οι κατάλληλες κατευθύνσεις για ένα πιο στοχοποιημένο διάβασμα.

Ελισάβετ

Όσον αφορά τα επαναληπτικά μαθήματα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και με βοήθησαν πάρα πολύ.
Ενώ διάβασα μόνη όλο τον καιρό θεωρώ ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στο πώς θα γράψω τελικά η συμμετοχή μου στο μάθημα σας.
Είχατε πολύ καλή μεταδοτικότητα και φάνηκαν και οι γνώσεις σας γενικά με το αντικείμενο αλλά και συγκεκριμένα με τις εξετάσεις της ΕΣΔΔΑ.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και η διάθεση σας για περαιτέρω βοήθεια και υποστήριξη αξιόλογη.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Άγγελος Ρωτούς

Η παράδοση των νομικών μαθημάτων από την κα Κορσάνου πραγματώνεται στα πλαίσια ενός άρτιου προγράμματος τόσο σε συγγραφικό υλικό όσο και σε επικοινωνία γνώσης χωρίς κενά και παραλείψεις. Τα συνεχή δίωρα διαγωνίσματα καθώς και η ανάλυση θεμάτων επικαιρότητας βοηθούν στην κατανόηση της ύλης για την οργάνωση και την λειτουργία του κράτους. Στα θετικά συγκαταλέγω τον πλούσιο νομικό λόγο της κας Κορσάνου καθώς με βοήθησαν να αφομοιώσω έννοιες και όρους που μου φαντάζονταν δύσκολο λόγο του επαγγελματικού μου προσανατολισμού στον κλάδο των Οικονομικών.

Scroll to Top