Άννα Κορσάνου

Υπεύθυνη σπουδών 

Organotiko-Άννα ΚορσάνουΗ Άννα Κορσάνου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον Τομέα Ιστορίας Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας Δικαίου με κατεύθυνση την Κοινωνιολογία Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες:  Αγγλικά (Proficiency), Γαλλικά (Sorbonne II), Ισπανικά (Basico).

Δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών, ασκεί μάχιμη δικηγορία με επιτυχημένη πορεία τα τελευταία 17 έτη από το δικηγορικό της γραφείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι από τις πρώτες και πιο γνωστές  δικηγόρους πανελλαδικά που ασχολήθηκε με ζητήματα του δικαίου των καταναλωτών και δανειακών οφειλών και κυρίως με διαφορές του Νόμου 3869/2010 (γνωστός και ως νόμος Κατσέλη). Επίσης είναι από τις πρώτες Διαπιστευμένες  Διαμεσολαβήτριες του Υπουργείου Δικαιοσύνης .

Η Άννα Κορσάνου έχει χειριστεί δεκάδες επιτυχείς δικαστικές υποθέσεις και σε τακτική βάση φιλοξενείται σε ΜΜΕ (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, διαδικτυακά) όπου παρέχει τη νομική της γνώση για θέματα της επικαιρότητας.

Η ενασχόλησή της με την εκπαίδευση, τη διδασκαλία νομικών μαθημάτων και την προετοιμασία υποψηφίων για διαγωνισμούς δημοσίου έχει ξεκινήσει πριν από 12 έτη.
Η Άννα Κορσάνου έχει διδάξει μαθήματα Δημοσίου δικαίου δηλαδή Συνταγματικό δίκαιο, Διοικητικό Δίκαιο και Αστικό Δίκαιο σε υποψήφιους διαγωνισμών δημοσίου, αλλά και Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με επιτυχία και αποτελεσματικότητα και με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους μαθητές που εκπαίδευσε.

Η μεταδοτικότητα, η άνεση λόγου, η απλότητα του λόγου, η αποσαφήνιση δύσκολων εννοιών, οι σωστές, επικαιροποιημένες σημειώσεις και κυρίως η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητα στην προετοιμασία της ύλης είναι βασικές ικανότητές της και οι λόγοι της επιτυχίας των εκπαιδευόμενων (που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το διάβασμά τους) στις εξετάσεις. Επιπλέον είναι συγγραφέας βιβλίου Δημοσίου Δικαίου για υποψήφιους διαγωνισμού ΑΣΕΠ (εκδόσεις Alexander). Στο κέντρο εκπαίδευσης ORGANOTIKO που διευθύνει θα βρείτε την πιο υπεύθυνη και οργανωμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις σας.

Επίσης η Άννα Κορσάνου έχει εκπαιδευτεί στην επικοινωνία (life coaching), στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό και είναι NLP Coach, ενώ έχει παρακολουθήσει μονοετές  πρόγραμμα ψυχολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο)  με τίτλο  “Πρόγραμμα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Πρόγραμμα Επίκτητος 2008-2009”.

Scroll to Top